Dimarts de lectura a Reus, ajornada la taula d'experiències al mes de setembre.

27 Jun

Cicle "Innovació i lectura: com arribar a nous lectors?"

Sessió del dimarts de lectura ajornada al mes de setembre (data per confirmar):

Quins reptes i oportunitats tenim avui relacionats amb la lectura? Quines són les claus de l'èxit dels projectes de foment de la lectura? Com es creen lectors i lectores competents? La implicació de la comunitat educativa en el foment de la lectura és una utopia o pot ser realitat? Quins perfils tenen els lectors contemporanis? L'entorn digital és una oportunitat per a la lectura? Com es crea un ambient lector a l'escola? Quin lloc han de jugar les biblioteques en el foment de la lectura? Com es pot estimular l'accés a la lectura de nous col·lectius? Tenint en compte el paper clau de les famílies, com se les pot motivar perquè integrin la lectura com a hàbit en la llar? S'han de dissenyar propostes específiques de promoció de la lectura per a famílies?

Intervindran:
Mònica Badia, mestra i responsable de la biblioteca de l'Escola Mare de Déu del Remei d'Alcover,
Lara Reyes, professora de la Facultat de Ciències de l’Educacióde la Universitat Autònoma de Barcelona,
M. Teresa Bernat, bibliotecària de la Central de biblioteques de Lleida, i
Àlex Cosials, coordinador tècnic del programa LECXIT-Lectura per a l’èxit educatiu.

Modera Cristina Garreta, directora de la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus (c. de l'Escorçador 1, de Reus). En aquesta ocasió, el Dimarts de lectura té lloc un dijous, per així prendre part en la 3a Jornada d'Intercanvi d'Experiències de Biblioteca Escolar, que organitzen cada any els Serveis Educatius del Baix Camp i la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.

Accés lliure i gratuït. Només cal inscriure's!

Competències lectores i èxit escolar, és un informe sobre matisos, processos i factors que contribueixen a desenvolupar la competència lectora. Aporta suggeriments per a una millora educativa a partir de la lectura.

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?