Documents de treball

Per a facilitar la feina dels Punts LECXIT, posem a la vostra disposició alguns documents de treball que pensem que us poden ser d'utilitat en el funcionament operatiu del programa.

 

Difusió

Per a les accions de difusió del programa, disposeu de cartells (cartell 1, cartell 2, cartell 3cartell 4), un díptic i del logotip LECXIT (promotors, principal i horitzontal) que podeu completar i adaptar amb les vostres dades de contacte.

No oblideu projectar algun dels vídeos quan feu presentacions de crida de voluntariat!

- Clip "Què és LECXIT?"

- Clip "Com funciona el programa LECXIT?"

Gestió

Us facilitem un possible model de full d'inscripció dels infants, així com del full de compromís que signarà la persona voluntària amb l'entitat (model majors de 18 anys, model menors de 18 anys).

De cara al reconeixement del voluntariat, podeu adaptar aquest model de certificat i entregar-lo en l'acte de cloenda de final de curs del LECXIT.

Formació
voluntariat

A banda de la sessió de formació inicial que rep el voluntariat (teniu aquí una presentació que us pot ser d'utilitat), és recomanable fer algunes sessions de formació contínua durant el curs. Aquestes sessions són un espai de trobada entre les persones voluntàries i els permeten compartir dubtes i estratègies per a millorar el desenvolupament de les sessions.

Per a facilitar la dinamització d'aquestes sessions i ajudar a recollir les idees clau, posem a la vostra disposició quatre díptics que podeu lliurar al voluntariat durant la sessió (díptic 1, díptic 2, díptic 3, díptic 4).

 

 

 

Qüestionaris

Per recollir evidències de la marxa del programa, disposeu del quadre de seguiment diari que cadascuna de les persones voluntàries pot anar completant.Així mateix, per a avaluar la satisfacció amb el desenvolupament del programa i copsar l'evolució dels infans, disposeu dels següents qüestionaris que podeu passar a final de curs:

Proves de comprensió lectora

També posem al vostre abast unes proves per mesurar el progrés en la comprensió lectora dels infants. Podeu consultar el manual de presentació i aplicació de les proves de comprensió lectora.Aquí teniu cadascuna de les proves creades pels tres grups d'edat:

¿T'agrada el nostre projecte?