LECXIT inicia un nou curs. Fes-te voluntari i vine a llegir amb nosaltres!

04 Set

Comença el nou curs escolar i tornen les sessions del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu amb l'objectiu de millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària.

Després de l'experiència positiva de les dues edicions anteriors per aquest curs 2013-2014 busquem 800 persones que vulguin participar com a voluntàries a diversos punts de Catalunya.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d'un infant, ajudar-lo a gaudir de la lectura, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d'incidir en l'educació dels infants. Si tens una hora lliure a la setmana i vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena et pots fer voluntari.

Trobaràs més informació sobre el voluntariat i el formulari d'inscripció amb les escoles i horaris de les sessions LECXIT a www.lectura.cat/voluntaris

Podeu veure algunes dades sobre la implementació del programa el passat curs 2012/2013 en aquesta infografia.

També dins del programa s'ha publicat el llibret Com crear un ambient lector a l’escola? adreçat a mestres i professorat que aporta una mirada nova sobre les oportunitats de treballar la lectura que ens ofereixen els llibres de coneixements, les pantalles dels dispositius electrònics i els còmics i àlbums il•lustrats.

Anima't i fes-te voluntari!

torna al llistat

¿Te gusta nuestro proyecto?