Tu també pots fer molt per la lectura! Materials per al voluntariat

25 Set

Aquest curs estrenem la carpeta de materials per al voluntariat del LECXIT Tu també pots fer molt per la lectura! Es tracta de fitxes amb estratègies, recursos i coneixements per reforçar les competències lectores dels infants.

La carpeta té quatre apartats:

 1.   “Llegir amb ells”, de Juli Palou, descriu els diferents nivells de comprensió lectora, indicacions sobre quines preguntes fer per desenvolupar cada nivell i ofereix algunes pautes sobre com estructurar les sessions de lectura.

2.   “El paper de mentor”, de Maribel de la Cerda, presenta els principis bàsics, actituds i valors necessaris per establir una relació de confiança entre mentor i infant.

3.   “Propostes d’activitats”, de Mònica Badia i Enric Queralt, consta de 30 propostes d’activitats adaptables als interessos de l’infant, que contemplen diversos tipus de textos i busquen que els infants posin en pràctica diverses estratègies de lectura.

4.   “Selecció de materials de ficció i coneixements”, d’Amàlia Ramoneda, és un recull bibliogràfic de materials de ficció i de coneixements adequats als interessos i competències dels  infants de quart de primària


Desitgem que aquests materials us siguin d’utilitat en el procés d’acompanyament de la lectura!


Podeu descarregar-vos-els a:


http://www.fbofill.cat/index.php?codmenu=11&publicacio=558&submenu=false&SC=FC&titol=&autor=&ordenat=&&tags=

Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?