Obertes les inscripcions per a participar en el 6è Congrés Educació i Entorn

22 Mar

Fins el 10 de maig es poden realitzar les inscripcions per a poder participar en el 6è Congrés Educació i Entorn de la Seu d'Urgell que enguany se celebrarà els dies 31 de maig i 1 i 2 de juny.

Les inscripcions es poden formalitzar des del web del propi congrés on hi ha penjat el formulari que cal omplir. S'hi podran inscriure un màxim de 300 persones, i en el moment en què s'arribi a aquest nombre es tancarà la inscripció. El preu de la inscripció és de 60 euros.

Enguany, el congrés té com a lema 'Llegint, creixem!' que centra el seu contingut en la lectura, element clau en el Pla de Govern de la Generalitat 2011-2014, que fixa com a objectiu millorar l'èxit educatiu establint la competència lectora com a eix vertebrador de l'aprenentatge.

És per això, que la sisena edició d'aquest congrés se centrarà en la reflexió al voltant de la lectura entesa com una estratègia per a la millora de la competència comunicativa, ja que constitueix el fonament de l'adquisició d'altres aprenentatges i perquè és un requisit per participar amb èxit en la majoria dels àmbits de la vida adulta.

En aquest sentit, des del Congrés s'afirma que perquè els nois i noies esdevinguin autèntics lectors, cal potenciar una acció col•laborativa entre els centres educatius, les famílies i els diferents agents, entitats i institucions de l'entorn que intervenen en el procés educatiu.

Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?