Noves aproximacions a la lectura a la III Trobada LECXIT

27 Nov

En el marc del programa LECXIT s’ha organitzat la tercera edició de la Trobada “Lectura i Èxit Educatiu” el dissabte 22 de novembre al CaixaForum Barcelona. Més de 300 persones van participar-hi per tractar de respondre les preguntes següents: Què hem aconseguit durant aquests 3 anys del programa LECXIT? Quins aprenentatges poden ser útils per altres iniciatives? Què opinen els protagonistes del programa? Quines potencialitats ofereix el 2.0 per la lectura? Tenim experiències valuoses aplicables a l’aula? Com aconseguir desenvolupar competències informacionals? Com apropar la literatura infantil a les famílies?Com generar oportunitats d’experimentació lligades a les lletres i les imatges?

 

Podeu consultar el document de resultats 10 claus del LECXIT, així com les presentacions de la taula rodona “Com motivem l’aprenentatge de la lectura? Experiències de lectura a les escoles”.

 

 

Hem preparat una infografia que presenten les principals fites dels 3 primers anys del programa LECXIT. També podeu accedir al vídeo-resum de la III Trobada o visionar els continguts complets al canal Youtube de la Fundació Jaume Bofill.  

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?