Jornada Espais per Infants i Joves a les Biblioteques (30 de gener de 2015)

07 Gen

Bib Botò, grup de treball de Biblioteques infantil i juvenils del COBDC, organitza una jornada de descoberta i reflexió entorn de la idoneïtat dels espais a les biblioteques destinats per infants i joves el divendres 30 de gener del 2015 a la Biblioteca de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, que compta amb la participació de:

Clara Eslava: arquitecta de l'estudi "Eslava y Tejada", investigadora del diàleg que estableixen l'arquitectura, la pedagogia i els espais de joc infantils, professora d'estètica i història del disseny a la Universidad Antonio de Nebrija i coordinadora i coautora del llibreTerritorios de la infancia.

Tone Lunden: assessora de projectes amb infància a la Hjoerring Library de Dinamarca. Va presentar al Congrès de l'IFLA (1992) la interessant experiència del projecte arquitectònic de la Biblioteca Central de Hjoerring.

Biblioteca Barceloneta - La Fraternitat: Representada per M. Josep Fontova, directora, i responsables de l'àrea infantil Teresa Mas i Laura Calosci.

Ignasi Bonet: arquitecte i documentalista. La seva presència aporta interessants perspectives i contribucions en blogs sobre espais i biblioteques.

Lluís Sabadell Artiga: artista, comissari i dissenyador. Especialitzat en la gestió de projectes de cocreació, responsable del projecte i la plataforma Cocreable i autor de la Guia pràctica per co-crear a l'escola.

Podeu consultar el programa de la jornada a cocreacio.blogspot.com.es/ i obtenir més informació sobre la temàtica i les iniciatives del grup BibBotò al seu blog bibboto.blogspot.com.es/

 

Inscripcions a: http://www.cobdc.net/labotiga/productes/cursos-i-activitats/biblioteques...

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?