Feu LECXIT! Les entitats que ho desitgin poden sumar-se al projecte

03 Gen

Qualsevol entitat pot fer LECXIT! Si teniu ganes de contribuir a la millora educativa i us interessa treballar la comprensió lectora us podem ajudar a posar en marxa una rèplica del programa LECXIT a la vostra entitat. Si voleu aglutinar ciutadans al voltant de l'educació podeu dur a terme aquest projecte.

LECXIT és un projecte ideal per a entitats que treballin en l'àmbit educatiu, social o de la lectura. És un projecte que permet millorar l'èxit educatiu, mobilitzar ciutadans, tot plegat amb una metodologia contrastada i fàcil d'aplicar. 

Des de la Fundació Jaume Bofill ja fa tres anys que duem a terme el programa a vint escoles de Catalunya i també estem ajudant altres entitats a promoure punts LECXIT. Aportem la metodologia, els materials i una proposta de formació del voluntariat i les entitats aporten la proximitat al territori i el seguiment del dia a dia del programa. Si teniu ganes de contribuir a la millora educativa i us interessa treballar la comprensió lectora us podem ajudar a posar en marxa una rèplica de LECXIT a la vostra entitat.

Ja hi ha una cinquantena d'entitats que promouen punts LECXIT. 

Aquest 2014 esperem que se n'hi sumin força de noves!

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?