Acte de cloenda amb el voluntariat LECXIT 2014/2015

03 Jun

Arribada la fi de curs és el moment d'agrair a les més de 1500 persones voluntàries que han acompanyat setmanalment en la lectura a un nen o nena el seu compromís social, la seva tasca solidària i la seva col·laboració amb la millora de la comprensió lectora. Element clau per assegurar l'èxit educatiu dels infants. 

Com a reconeixement a la seva implicació i a la transmissió de la passió lectora, el proper dijous 11 de juny, a les 19h. tindrà lloc al CaixaForum Barcelona un acte conjunt de reconeixement i cloenda amb les persones voluntàries del programa LECXIT d'aquest curs 2014/2015. El voluntariat dels 102 punts LECXIT de les 43 ciutats LECXIT gaudiran de l'espectacle Poèsica. Amb aquest acte ens volem sumar a les celebracions de cloenda que han tingut lloc a les escoles, biblioteques i centres oberts, així com a nivell municipal en diverses ciutats.

POÈSICA és un espectacle creat per Aleix de Gispert -compositor i guitarra- i Berta Giraut -actriu i rapsoda. Un recital poètic amb versos de Manuel Forcano, Josefa Contijoch, Joan Salvat-Papasseït, Montserrat Abelló, Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, entre d'altres.

Us podeu inscriure en aquest formulari.

 

Poèsica

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?