5es Jornades de Biblioteques Escolars

04 Feb

Des de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, el grup de recerca Bescolar i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya s'estan organitzant les 5es Jornades de Biblioteques Escolars, que se celebraran els dies cinc i sis de març a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

Aquestes Jornades volen ser el punt de trobada de tota la professió dedicada al món de la biblioteca escolar: professorat de primària i secundària, bibliotecaris, estudiants, etc.

Entre la programació destaquen les experiències de les pròpies biblioteques escolars en els àmbits de la competència informacional i els serveis 2.0, la taula de debat sobre les xarxes i els serveis de suport que s’ofereixen des de diferents àmbits del territori i la presentació de documents importants per a l’avaluació i el desenvolupament de les biblioteques escolars catalanes.

Es pot fer un cop d’ull al programa de les Jornades i formalitzar la inscripció des de la web (http://www.cobdc.net/5JBE/).

També es pot participar a les Jornades com a voluntari/ària, només cal fer arribar un correu electrònic (jornades.escolars@cobdc.org)  amb les teves dades: nom, cognoms i telèfon.

Per qualsevol dubte o per a més informació et pots posar en contacte amb l’organització mitjançant el correu (jornades.escolars@cobdc.org) o per telèfon al 93 319 76 75.

No hi pots faltar!

Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?