La Biblioteca Escolar... facilitadora de la millora educativa?

30 Mar
Acte en línia (connexions amb Barcelona i Madrid)

Webinar sobre les biblioteques escolars com a facilitadores de la millora educativa. Aquest acte es podrà seguir amb qualsevol dispositiu amb connexió a Internet des de www.fbofill.cat 

- Com pot contribuir la biblioteca escolar a les necessitats educatives del s.XXI? Sota quines condicions? Quins nous usos i serveis permeten contribuir a la millora metodològica de l'escola?

- Com convertir les biblioteques escolars en centres de recursos per a l'aprenentatge? I en laboratoris per a les alfabetitzacions múltiples?

- Quins serveis de suport necessiten les biblioteques escolars? Quines iniciatives han resultat exitoses? 

- Com implicar a tota la comunitat educativa en el servei de biblioteca escolar? Quin paper han de tenir els diversos agents educatius?

- Quina biblioteca escolar té futur i a quins reptes ha de donar resposta?

 

Aquest seminari està organitzat per la Fundació Jaume Bofill en el marc del programa LECXIT - Lectura per a l'Èxit Educatiu. 

El seminari serà moderat per Eulàlia Espinàs, gestora de biblioteques i centres culturals, i comptarà amb la participació de: 

  • Mònica Baró, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.
  • Inés Miret, directora de Laboratorio Emilia www.laboratorioemilia.com.
  • Mariona Trabal, mestra i responsable de la Biblioteca Marta Mata de l'Escola Orlandai de Barcelona. 

La durada prevista del seminari web és de 60 minuts. Obert i online a www.fbofill.cat. L'accés és gratuït i també es podrà participar via Twitter amb el Hashtag #bibliotecaescolar

Quan? 30 de març de 2017 de 18 h a 19 h

On? Allà on tinguis un dispositiu connectat a Internet.

 

Acte en línia gratuït i obert a tothom (equips directius, mestres i professors, responsables de biblioteques escolars i bibliotecaris, etc.)

Inscriu-te a l'acte a http://www.fbofill.cat/formularis/acte-en-linia-biblioteca-escolar

Per a més informació pots visitar la pàgina http://www.fbofill.cat/agenda/la-biblioteca-escolar-facilitadora-de-la-millora-educativa

 
Més informació
torna al llistat

¿Te gusta nuestro proyecto?