Comiat del 8è curs del LECXIT!

03 Jun

Per 8è any consecutiu, amb el final de curs, arriben les cloendes als 170 punts LECXIT d’arreu de Catalunya. És el moment d’agrair la tasca que han desenvolupat les persones voluntàries, el seu compromís social i solidari, implicant-se en l’acompanyament educatiu dels infants.

Aquest curs 2018-2019, 1400 parelles lectores han pogut gaudir de moments divertits, aprenentatges compartits i estones de lectura envoltades d’estima i bon clima gràcies a l’acompanyament de les persones voluntàries. El seu compromís i participació ha afavorit l’èxit escolar, a través del treball de la competència lectora.

Volem agrair a totes les escoles, entitats, biblioteques, centres cívics i agents educatius el seu compromís envers al programa LECXIT. Juntament amb el voluntariat, han sigut la peça clau per tal de que tots els infants puguin gaudir d’unes mateixes oportunitats d’aprenentatge, accedint a llibres de diferents tipologies, acompanyats d’una persona compromesa en individualitzar les activitats en cada sessió.


Més informació
torna al llistat

¿Te gusta nuestro proyecto?