No us perdeu el vídeo de la Biblio(r)evolució!

15 Mai

Voleu saber com bibliorevolucionar el vostre centre educatiu i repensar els múltiples usos de la seva #bibliotecaescolar? Doncs no us perdeu aquest vídeo en el que Marta Roig (@martaroigpages), Anna Juan (@Albumcoleccion) i Oriol Ripoll (@oriolripoll) us expliquen com començar a caminar pel camí de la #bibliorevolució.

La #bibliorevolució ha seleccionat 30 centres educatius per a repensar els usos i models de la seva biblioteca escolar. Els centres educatius participants van compartir un taller de formació inicial com a tret de sortida per començar a caminar en la seva #bibliorevolució! Al llarg del seu camí,  a més, comptaran amb assessors experts en biblioteca escolar, visites inspiradores, altres tallers de formació i un kit metodològic específic per acompanyar el procés.

Si vols conèixer amb més profunditat el nostre repte bibliorevolucionari, consultar tots el materials i tenir més informació, pots visitar l'espai web del projecte: https://educaciodema.cat/crides/bibliorevolucio/bibliorevolucio

 
Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?