La Lectura en família: estratègies i recursos per a llegir plegats

10 Mar

Aquest dimarts 10 de març, a la Sala d'Actes de la Biblioteca Antonio Martín del Prat de Llobregat comptarem amb la presència de Jaume Centelles, mestre i especialista en lectura que oferirà la sessió La Lectura en família: estratègies i recursos per a llegir plegats. Aquesta activitat està especialment adreçada a les famílies dels nens i nenes que participen al programa LECXIT de les quatre escoles de la ciutat, però és oberta a tothom.

Tenint en compte la importància de l'acompanyament des de casa per transmetre la passió lectora als infants, la sessió es planteja com un taller dinàmic i participatiu en el que s’oferiran als pares i mares algunes eines i recomanacions per estimular el gust per la lectura amb els seus fills i filles. 

A més, els infants que vinguin amb les seves famílies podran participar en una activitat paral·lela a la Sala d’Infantil dinamitzada per l’Esplai El Globus.

Aquesta proposta ha estat impulsada conjuntament amb l’Ajuntament del Prat, ha comptat amb el suport i recolzament dels centres educatius que participen al LECXIT i s’emmarca dins el Pla de Foment de la Lectura del municipi. Es tracta doncs, d’una de les múltiples iniciatives que compta el projecte per impulsar la col·laboració, la implicació i la interrelació entre els múltiples agents de la comunitat educativa. Una experiència que sense cap mena de dubte, resultarà altament formativa i positiva.

 

 

 

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?