Jornada d'impulsors "FEM LECXIT!"

10 Oct

El proper dilluns 14 de novembre de 2016 tindrà lloc al CaixaForum Barcelona la Jornada "FEM LECXIT" on les persones que impulsen les més de 150 rèpliques del LECXIT intercanviaran experiències i bones pràctiques al voltant de la crida i acompanyament del voluntariat, les activitats grupals i familiars així com participar d'un laboratori sobre creació i narració de contes.

Quines han estat les estratègies i canals que ofereixen millors resultats per fer la crida del voluntariat? Quins són els agents que ens poden ajudar més a fer la crida? Com acollim a les persones voluntàries? Com reconeixem la seva tasca? Com treballem la cohesió de grup? Quines dinàmiques ens permeten fidelitzar les persones voluntàries? Quin tipus d'activitats grupals fem? Què ens permeten aconseguir? Com assegurem la motivació dels infants cap a la lectura? Com empoderem a les famílies? Quines propostes d'accions s'estan posant en pràctica amb les famílies? 

 

L'estructura de la sessió seguirà el programa següent:

 

10:30-11:00 h. Benvinguda i dinàmica de presentacions

11:00-12:00 h. Grups de treball i d'intercanvi d'experiències

12:00-13:00 h. Laboratori "Hi havia una vegada..." de Marta Roig

13:00-13:30 h. Conclusions i cloenda.

 

La Jornada tindrà lloc a l'Aula 1 del CaixaForum Barcelona (Avinguda Ferrer i Guàrdia, 6-8. 08038 Barcelona) . Com arribar-hi? 

Accès lliure i gratuït, aforament limitat. Podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç: Formulari d'inscripció a la jornada

 

Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?