Els infants LECXIT de Palafrugell cuinen amb en Quim Casellas

07 Mar

El passat dissabte 7 de març les nenes i els nens de LECXIT Palafrugell van cuinar pels voluntaris-mentors/es que els acompanyen amb la lectura gràcies a una iniciativa del xef Quim Casellas. Amb el nom d'Entaulats, la cuina del restaurant Casamar de Llafranc -amb una estrella Michelin- es va desplaçar a la Bòvila de Palafrugell en un acte de reconeixement a les entitats socials de Palafrugell que treballen amb la infància i l'adolescència.

"La meva mare col·labora amb la Fundació Pallach i m'explica què fan", afirma el xef. La Fundació Pallach promou el programa LECXIT a totes les escoles de la ciutat. Casellas i el seu equip van cuinar per 200 persones i preparar diversos tallers gastronòmics amb l'ajuda de diversos col·laboradors. Se'n van fer tres: un de fruita; un de confitures, conduït per Georgina Regàs, del Museu de la Confitura de Torrent; i un de galetes, amb la presència de Joan Duran. "Serviran per elaborar unes postres que després ens menjarem", va explicar Casellas. 

Una celebració emocionant on el cuscús, el suquet, l'arròs i les fantàstiques postres van permetre visibilitzar fins a quin punt la ciutadania de Palafrugell i les entitats amb les quals col·laboren estableixen lligams formidables més enllà del seu compromís solidari. 

 

Casellas amb els infants LECXIT

 

 

Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?