Comença un nou curs del LECXIT!

12 Set

Amb el nou curs escolar tornen les sessions del programa LECXIT- Lectura per a l’èxit educatiu, amb l’objectiu de millorar la comprensió lectora dels infants de 9 a 12 anys.

Aquest nou curs busquem persones divertides, entusiastes i que els hi apassioni la lectura que vulguin participar com a voluntaris/àries en els més dels 150 Punts LECXIT d’arreu de Catalunya. 

La tasca del voluntariat és acompanyar els infants en la lectura una hora a la setmana buscant que el nen o nena gaudeixi de la lectura, així com ajudar-lo i motivar-lo creient en les seves capacitats. T’agrada la lectura, saps català, vols incidir en l’educació dels infants i tens una hora lliure a la setmana? Anima’t a participar en el programa i encomana la teva passió per la lectura!

Com a suport a les persones voluntàries, aquest 2016 vam publicar la guia Llegim i divertim-nos plegats on trobaràs un conjunt d’orientacions per fer del LECXIT una experiència emocionant i emotiva.

Per a més informació sobre el programa i els horaris de les sessions LECXIT pots visitar la pàgina http://www.lectura.cat/voluntaris.

Anima’t i vine a llegir amb nosaltres!

 
Més informació
torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?