Piràmides i mòmies a Egipte

17-20 Feb    Mar
a les escoles Josep Tarradellas del Prat de Llobregat, Prim de Barcelona, Campclar i Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i Marià Fortuny i Rubió i Ors de Reus

L’objectiu del taller, Piràmides i mòmies a Egipte, es fer una aproximació, de manera amena i participativa, a diferents aspectes que vertebren el món egipci: la seva arquitectura, la seva religió, les seves formes de vida, etc.

Davant l’extensa producció literaria que existeix en relació a aquesta etapa històrica, proposem que el taller es concentri en un llibre il.lustrat, amb els que de forma gràfica i entenedora,  introduir i engrescar  a la canalla alhora de recordar i exposar els seus coneixements sobre els tema proposat.

El llibre  Unas pirámides fueron construidas y otras peguntas sobre el Antiguo Egipto de Phillip Steele servirà d’eix central des de on fer les nostres explicacions.

A nivell metodològic,  un cop emprat el recurs bibliogràfic, proposem als nens i nenes una part  més pràctica i vivencial on  els alumnes recreïn l’art fúnebre egipci a través de la confecció d’una mòmia i s’animin a fer el disseny d’una piràmide. Els materials i recursos per dur a terme aquesta proposta serán ofertats per la tallerista. 

 

torna al llistat

¿T'agrada el nostre projecte?